torstai 28. tammikuuta 2010

Let's hear it for New York pt. 1

Saavuin siis New Yorkiin 18.1.. Ennen kuin meidat Au Pairit paastetaan perheisiimme, kaymme lapi viikon mittaisen koulutuksen Long Islandilla St John's nimisessa oppilaitoksessa. Majoituimme koulun omalla kampuksella neljan hengen huoneissa. Sain huonetovereiksi Caran Australiasta ja jonkun Brasiliasta.

Oppitunnit kasittelivat kaikkea ensiavusta askarteluun. Opettajamme Joyce oli aivan ihana. Hanen ansiostaan 12 tunnin tyopaivat eivat tuntuneet ollenkaan pitkilta. Ujona ihmisena kammosin kuitenkin (monia) esitelmia luokan edessa.

Torstai oli luonnollisesti viikon odotetuin paiva. Teimme New Yorkiin retken, johon kuului neljan tunnin opastettu kieroajelu ympari kaupunkia, lauttamatka Staten Islandille ja pari tuntia itsenaista kiertelya.

Paatan postauksen valitettavasti tahan, silla Carlalta lainaamani lappari ei suostu lisaamaan kuvia tanne vaikka kuinka kiroilen. Tarkempaa kuvausta New Yorkista ja perheen tapaamisesta ja ruokamyrkytyksesta yms. next time, joka toivon mukaan on kohta. Taytyy kayda ostamassa oma lappari asap.

5 kommenttia:

Léni kirjoitti...

oho siistii, new york <3 :) Osta blackperry, ni kaikki varmaan pelittää sillä :D toisaalta ne kuvat voi olla hankala blackperryllä. Ruokamyrkytys? Iik. Toivottavasti oot nyt kunnossa :)

Paula kirjoitti...

Blackberryt on aika turhia. Ne on samannakosia motikoita, ku Nokian ne missa on vahan isompi ruutu ja qwerty-nappis. Ei korvaa vanhaa kunnon lappispappista <3
iPhonen hankkiminen olis ollu aika halpaa, mut halusin Samsungin.

Anonyymi kirjoitti...

Osta Omppu. ;D

Anonyymi kirjoitti...

söit sie niitten mäkkäris hampurilaist ja sait ruokamyrkytyksen? ;(
-lotta

Paula kirjoitti...

:P omppu over my dead body!

:,< en ku soin rakaa tonnikalaa