maanantai 26. huhtikuuta 2010

Oh, the drama...

O hai

En ole hetkeen inspiroitunut postamaan mitään. Sain kuitenkin vihdoin asunnon sellaiseen kuntoon, että uskalsin pitää tuparit ja ottaa hieman kuvia.


Olen innostunut taas kokkailusta ja leipomisesta, joten väsäilin lauantaiksi innoissani (Even avustuksella) uskomattoman suklaakakun ja tofusalaatin. Äiti pyöräytti vielä perunasalaatin ja piirakat ja Mummo lihapullat. Juhlien järjestämisessä parasta on, että mättöjä saa syödä ainakin pari päivää pirskeiden jälkeenkin.

Tupareiden jälkeen majoituin Evelle ja Leenille katsomaan Ninth Gatea. Leffa jäi kuitenkin kesken myöhäisen aloitusajankohdan takia. Olimme laulaneet Disney ja ysäri SingStaria innolla myöhään yöhön saakka.

Sunnuntaina suuntasimme kaupungille syömään sushia. Päädyimme kuitenkin shoppailemaan ja sen jälkeen nälkäisinä kiinalaiseen buffetiin.



Photobucket

Anygays, siirrytäänpä ihanaisen yksiöni esittelyyn~


Tässä on taas kerran väliaikaisesti valmis pöytäprojektini. Sain pidettyä sen noin siistinä ehkä päivän. Ihana Elovena-purkki, karkit ja orvokki ovat lahja yhtä ihanalta sukulaisperheeltä. Photobucket


Pöydän oikealle puolelle sijoitin äitin vanhan, keltaisen nojatuolin, jonka päälystäminen on hieman vaiheessa. Niin ikään äidiltä lainatun Laura Ashleyn verhon takana on ovi ranskalaiselle parvekkeelle, joka karmii minua suunnattomasti. Kahdeksannessa kerroksessa ei tarvitsisi olla ovea, jonka takana on pelkkä matala kaide.


Sohvasänky on ainoa uusi huonekalu, jonka jouduin tänne ostamaan. Muut roinat löysivät tiensä tänne vähän mistä sattuu.



Enolta sain lahjaksi kaksi kauan himoitsemaani Satumetsä-mukia. Ahdistavan elokuvissa käynnin jälkeen oli kiva hörppiä isosta mukista kamomillateetä ja datailla. Kävin katsomassa Reindeerspottingin ja voin kertoa sen olleen lohdutonta katsottavaa.



Photobucket

Muuten olen viihdyttänyt itseäni aikas kevyellä katselumateriaalilla. That's right. Draamoilla.


Kaikki ovat tällä hetkellä korealaisia, joten päätin ottaa listaan mukaan Samurai High Schoolin ja Yankee-kun to Megane-chanin. SHS pääsee katseluun heti kun saan tämän postattua.

Tällä viikolla soitan kyllä taas erääseen maalausliikkeeseen, jos ei sieltä ehditä ensin. Pakko päästä jo töihin ennen kuin hajoan tähän hengailuun lopullisesti!

2 kommenttia:

Léni kirjoitti...

Niii joo, kyl se iha sen myöhäsen alotusajankohdan takii jäi se mein leffa joo.. :DD noei. ehkä silläkii oli jotai tekemistä asian kanssa. Ja toi kakku omnomnomnom <3 ja salaatti ja piirakka ja nam :D Ja me ihanat sukulaisperheet ollaan kyl aika ihanii joo ^^ ;D

Léni kirjoitti...

PAULA! :D Kato toi siu edelline postaus, HUHTIKUUSSA! :DDD