tiistai 16. maaliskuuta 2010

春咲 センチメンタル

Photobucket

Palasin Virginian keväästä Lappeenrannan talveen viikko sitten. Kinosten määrä oli aikamoinen yllätys vaikka olinkin kuullut lunta sataneen useasti viime kuussa. Unohdin talvitakkini Amerikkaan, joten minulle tuli kiire löytää uusi mahdollisimman nopeasti. Tietysti kauppojen talvivaatevalikoima oli vaihtunut kevään kokoelmiin. Se kuitenkin tarkoittaa sitä, että kevät on lähellä!

Nyt olikin hyvä aika tulla takaisin. Ehdin hyvin hakea kouluun ja kevään edetessä maalarillekin löytyy taas enemmän töitä. Oma asuntokin on haussa. Äidin luona asustelu ei ole enää kenenkään hermoja säästelevä vaihtoehto.

Tänään aloitan toivon mukaan taas tanssimisen, minkä jouduin hylkäämään Helsingistä pois muuttaessani. Lappeenrannassa on pari viikkoa sitten aloittanut Street Soul-niminen tanssikoulu(?). Leeni vihjaisi minua asiasta ja lyöttäydynkin hänen seuraansa kokeilemaan tuntia. Kirjoitin 'toivon mukaan', sillä olen hieman kipeä. Olen makoillut koko päivän sängyssä siinä toivossa, että saisin kerättyä energiaa illan tuntia varten. Tanssin jälkeen olisi vielä luvassa asunnon näyttö! Sinne raahaudun joka tapauksessa.

3 kommenttia:

Léni kirjoitti...

Ihana kuva! :) Ja jee, miust on kivaa ku sie tulit sinne tanssimaa :) Mut toivottavasti se oli siust kivaa vaik olit vähä kipee :)

Paula kirjoitti...

Oli joo! :D siun pitää vaan opettaa minuu aika paljon!

Léni kirjoitti...

Jeeee! Ja joo voin toki opettaa sinuu :)