torstai 18. helmikuuta 2010

Let's hear it for New York again (finally) + new home!

Green Tea Latte, juustopinaattiomelettileipä, kirjakaupan kahvila ja läppäri. Voiko (arki)päivä tästä parantua? Tulin tänne päivittämään blogiani, sillä kotona netti on surkea.




Doddih! Siinä pari kuvaa Long Islandin koulusta. Tärkeimmät niistä taisin selostaa jo aikaisemmin.

Photobucket





Opastettu kieroajelumme sisälsi lauttamatkan Staten Islandille. Matkan varrella näkyi tietysti ihanainen Vapaudenpatsas.


Silitysrautatalo, joka näkyy aina sarjoissa ja leffoissa. Otin myös kuvan siitä hienosta hotellista, jossa Kevin majailee Yksin kotona kakkosessa.



Omalla ajallani suuntasin Korea Towniin syömään. Tilasin mustekalabibimbapia, joka oli uskomattoman hyvää! Mukaani lähti myös melkein Big Bangin ja G Dragonin levyt. Hillitsin kuitenkin itseni.


Ostin New Yorkista ainoastaan kornin New York -paidan ja topin Forever21:sta.

Photobucket


New Yorkin jälkeisenä päivänä saavuin Spotsylvaniaan. Carla ja Paul veivät minut ensin syömään Bonefishiin. Tilasin erittäin hyvää tonnikalaa Tokyo Style. Aterian jälkeen suuntasimme kotiin, jossa tapasin ensimmäistä kertaa lapset.

Jännitin aivan hirveästi! Ensimmäisenä yönä jännitys ja raaka tonnikala yhdistettynä ilmeisesti laukaisivat stressin ja vietin aamuyön vessassa. Seuraava päivä menikin sitten sängyssä kieriskellessä. Ensivaikutelma oli siis loistava. Onneksi saatiin sekin pois päiväjärjestyksestä.


Kyllä, sänky on yhtä ihana miltä näyttää. Carla oli edellisenä yönä valvonut neljään sisutaen ihanaa prinsessahuonettani. Huone oli alunperin tarkoitettu lastenhoitohuoneeksi, joten seinät ovat hempeän keltaiset ja katto pehmeän turkoosi. Lamppu on ehkä sängyn jälkeen suosikkini huoneessa.

4 kommenttia:

Léni kirjoitti...

Aivan IHANA huone. Lamppu on kyl ehkä coolein. Ei sänkykää kyl paha oo.. :D Ja toi toinen toppi on tosi siisti :))

Paula kirjoitti...

ja se toppi hajos heti! näkyy ehkä tuossa kuvassa, että tuo pitsi on yhestä kohtaa rikki. paikkailin sitä eikä se onneks näy pahasti. tuo kuvio on selkäpuoli.

Anonyymi kirjoitti...

Lähetä sänky miulle postissa: )
Siun kortti ei oo vieläkää tullu!:(
-Lotta

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huone. ^_^

Taulut ovat mainioita! Shoes, shoes~

Btw. Ei ollut hyvä idea lukea tätä nälkäisenä.