torstai 11. helmikuuta 2010

Everything counts in large amounts

Sainpa vihdoinkin pankkikorttini aktivoitua ja siten tilattua itselleni lapparin. Viikon joudun viela kitkuttelemaan taman kanssa. Jaksoin kuitenkin ladata pari kuvaa Photobucketiin kertoakseni paivastani.

Olemme olleet lumisateen armoilla jo pari viikkoa. Lapset olivat koulussa vain yhden paivan viime viikolla. Talla viikolla koulupaivia ei ole ollut yhtaan. Liikkuminen on ollut myos rajoitettua, koska teiden putsaus ei ole aina ajan tasalla eika talvirenkaista ole tietoakaan. Vaikka isantaperheeni talo on kohtalaisen tilava, viisi paivaa neljan seinan sisalla ei vain sovi minulle. Sain onneksi viime viikolla auton kayttooni ja olen parina paivana paassyt kiertelemaan lahialueella.

Tanaan tyoni alkoivat vasta yhdelta. Herasin kuitenkin aikasin, jotta voisin viettaa aamupaivani jossain muualla kuin tassa talossa. Olinkin jo yhdeksalta International House of Pancakesissa eli IHOPissa nauttimassa maukasta aamiaista.

Photobucket


New York Cheesecake Pancakes Combo with eggs, bacon and hash browns. Uskomattoman hyvaa. Voisin ehka elaa pannukakuilla koko vuoden. Muutenkin ruoka taalla yllattanyt positiivisesti. Ovathan kaupat taynna sokeri- ja rasvapommeja, mutta (yllaripyllari) normaalejakin ruokatarvikkeita on saatavilla. Kyse on ihan omista valinnoista.

IHOPin jalkeen suuntasin BestBuyhin etsimaan johdollista hiirta. Inhoni langattomia hiiria kohtaan on suuri. Pattereita vain ei koskaan ole saatavilla silloin kun niita tarvitsee. Paadyin kuitenkin ostamaan Lady Gagan Fame Monsterin ja Depeche Moden jonkun kokoelman, jotta minulla olisi autossa jotain popitettavaa.

Photobucket


Sielta huitaisin itseni paikalliseen ostoskeskukseen etsimaan kenkia. Luonnollisesti paadyin ostamaan jotain aivan muuta. Eksyin puolivahingossa Victoria's Secretin myymalaan, koska tarvitsin apua liivien amerikkalaisten kokojen kanssa. Sainkin sovitettavkseni liudan liiveja, joista naytin mieleiseni mallit myyjalle, joka merkkasi ne henk.koht. liivikorttiini ja naytti niiden sijainnit myymalassa.

Ostoskeskuksen jalkeen kavaisin viela pankissa ja Walgreensissa, jonka jalkeen popitin takaisin kotiin vahtimaan lapsosia.

5 kommenttia:

Léni kirjoitti...

Siul varmaa tosi kivaa hoidella niitä lapsia vielä vähä enemmä, ku ne ei oo ees koulussa :D Onnee vaan. Noei, oikeesti on varmaa iha kivaa. :) Mut uaaah, nyt alko tehä mieli pancakeseja :D

Paula kirjoitti...

No miun tyotunnit on ollu aika samat, ku jos ne olis koulussa. Oon tehny joko aamusta iltapaivaan tai iltapaivasta iltaan.

Hells yeah voisin vetaa noita naamaan koko ajan

Anonyymi kirjoitti...

No nomnom.

..ja Victoria's Secret <3

:)

Léni kirjoitti...

Yay, mie sain miun kommenttiboksisysteemin toimimaa! :) Tajusin vasta, et se ei toiminu miullakaa, mut nyt sen pitäis toimii :)

Paula kirjoitti...

jee kommenttiboksi. Meenki heti kokeilee.

:D ja Nora, siel Victoria's Secretissa oli ihan ultimot push upit, jotka sai miu tissit nauttamaan ainaki kolme kertaa isommalta. Hajoilin sinne koppiin aika huolella. Ehka viela joku paiva...