keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Ring Ding Dong


Arvatkaas minne taas ajauduin kuluttamaan aikaani.

Carla kävi pari päivää sitten liittämässä minut perheen puhelinliittymään. Liittymät ovat täällä mielestäni jokseenkin outoja. Niihin kuuluu tietty määrä puheminuutteja, joihin lasketaan myös vastaanotetut puhelut! Joudun jakamaan minuutit ainakin neljän muun kanssa, mutta puhelinlaskusta olen vastuussa vain kansainvälisistä kuluista ja netistä. Anygays, en ajatellut esitellä puhelintani, koska laitoin siitä kuvan jo aikaisemmin, mutta haluan näyttää pari kivaa juttua.



Puhelimen takakuori on jännästi tummanpunaisen hohtava.



Kehitys on kehittynyt vähän kotoisasta TouchWizistä. Puhelimessa on kolme eri työpöytää, joihin saa eri taustakuvat ja widgetit. Olen erittäin iloinen "tuplakellosta", johon saa kahden eri vyöhykkeen ajat.


Ilahduttavana turhakkeena puhelimessa on käsinkirjoitus. Hidasta, mutta viihdyttävää (ainakin niin kauan kuin jaksaa ottaa huumorilla puhelimen väärin tulkitsemat kirjaimet).


Minulta meni hetki tajuta noppien funktio. Tuijotin niitä hyvän aikaa ja tökin puhelinta sormella. Kiukustuneena ravistin puhelinta ja kas, nopat pyörivät iloisesti ruudulla. En ole testannut toimiiko ravistussysteemi samalla tavalla kuin iPodissa, jossa kappaletta voi vaihtaa ravistamalla.

Miinuksena täytyy mainita härpäkkeille tarkoitetun kolosen puuttumisen! Olisi ollut kiva laittaa tähän joku kynää muistuttava väline kiinni, sillä kynällä puhelinta on helpompi käyttää. Voitte kuvitella, miten kauan minulla pysyy mukana kynä, joka ei ole Sammyssa kiinni. Iso miinus myös siitä, että en saa laitettua soitto- tai herätysääneksi puhelimeen laittamiani kappaleita, koska ne ovat muka liian pitkiä!

Loppukevennyksenä SHINee!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No sie nyt et varmaa enää tarttee sitä siu toista puhelinta ni lähetä se miulle postissa? :):)

-Lotta

paaluri kirjoitti...

:)))))))) tartteen sitä sit Suomessa ja sie hajotat kaikki siu kännykät!

enkä jaksa kirjautua ulos miun toisesta gmailista ni on eri nimi.

Léni kirjoitti...

Jee nyt siekii voit vissii tökkii kynnellä sitä näyttöö! :)) Ja kiitos söpöstä ystävänpäiväkortista! (:

Anonyymi kirjoitti...

ENKÄ HAJOTA! No mie voin adoptoida sitä nyt tän vuoden, kuten siun suoristimii ym. kivaa mitkä on vieläkii pusseissaa.. : DDD