sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Too much pink!

Väsäilin tässä aikani kuluksi leiskaa uudelle mallille, jotta saisin widgetit sun muut käyttööni. Kaikki on vielä kesken, joten älkää kauhistuko! Jos joku osaa kertoa, miten blogin nimen saa pois headerista, kertokoon toki. Header tulee ehkäpä vielä kokonaan muuttumaan, mutta nyt sitä komistaa ihanainen Han Hyo Joo.

Photobucket


Tänään pidetään vihdoin Au Pair -tapaaminen, jota on lykätty ainakin kolme viikkoa lumen takia. Juttelinkin jo hetki sitten Facebookissa yhden samalla alueella asuvan Au Pairin kanssa. Hän ainakin vaikutti mukavalta.


Tässäpä naamakuva tältä aamulta sitä kaipaileville. Leikitäänpä, että se toimii myös semisti ensimmäisenä "päivän asu"-kuvana vaikka kuvassa näkyykin vain ylipitkä kauluspaitani. Kaulakorunikin piiloutui sen taakse.

Photobucket



Taidan käyttää divedereita liian innokkaasti, mutta selitän aina monesta eri asiasta. Photobucket

Ostin ennen ystävänpäivää itselleni metsämansikan ja lemmikin. En muista enää kumpi on kumpi! Äiti vois kommentoida ja kertoa milloin tökkään ne maahan.

Nyt on kyllä aika jättää iki-ihana Borders ja sen kahvila ja ajelle Massaponaxiin tapaamiseeni! Sen jälkeen ajattelin käydä ostamassa lenkkikengät. Otan vihdoin itseäni niskasta kiinni ja aloitan lenkkeilyn. Lumi alkaa sulaa hyvää vauhtia ja tekosyyt käydä vähiin...

5 kommenttia:

Léni kirjoitti...

Vooi ku söpö tausta :) Ja toivotan onnea siihen tapaamiseen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Laita ne kukat sit maaha ko aurinko paistaa ja on kivan lämmin.. mut vahi sit ettei ne koirat pissi niihi!

-LOTTTAAA

Anonyymi kirjoitti...

Lenkille! :D Go Paaaaula!

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin. Fiilistelen siun layouttia. :)

Paula kirjoitti...

haha olin lusmu ja ostin ne vasta tänään. ajattelin ekaks kaks kertaa viikossa ja sit kolme kertaa.