lauantai 27. helmikuuta 2010

On siis kevät


Täällä on lämmin! Netti sanoo kymmentä astetta, mutta auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta asteita on kyllä pakko olla enemmän. Vietän vapaapäivääni tuttuun tapaan hengaillen Central Parkissa. Lähdin etsimään itselleni kenkiä, sillä talvikenkäni alkavat olla liikaa tälle säälle.


Voitte siis arvatakin, että mukaani tarttui jotain aivan muuta. Veskani sanoi sopimuksensa irti pari viikkoa sitten, joten jouduin ostamaan kuvassa näkyvän Converesen laukun. Yritin löytää BestBuysta Rocky Horror Picture Shown soundtrackia. Sen sijaan huomasin himoitsemani Personal Trainer Walking -pelin maksavan vain 19,90 dollaria! Sen oikea hinta kun on 50 dollaria, nappasin pelin innoissani mukaani. Enää puuttuu Nintendo DS. Sekin melkein lähti mukaani sekä BestBuyssa ja Toys'r'Usissa. Hillitsin kuitenkin itseni sillä Walmartin sivuilta voi tilata paketin, johon kuuluu DS, tarvikepaketti ja kaksi peliä hintaan 149 dollari. DS yksin maksaa jo 129 dollaria.


Den här. Konsoli voisi vaihteeksi olla valkoinen. Pinkki alkaa tursuta jo ulos korvista. Koteloksi päätyy joko Peach tai Yoshi. Docomodake Boing ja Prince of Persia ovat ainoat tilaamisen arvoiset pelit listalta.


No joo, eksyin vähän aiheesta. Mitäs muuta olenkaan tänään tehnyt. BestBuyn jälkeen menin lounastamaan Asia Bistroon. Söinkin sitten koko päivän edestä. Mieleni oli jo viikon tehnyt mieli nyyttejä. Mandu, gyoza, kiinalaiset nyytit... Aivan sama. Jotain oli pakko saada. Lounaaseen kuului jo alkupala, mutta sekään ei estänyt minua tilaamasta gyozaa. Ahdoin siis naamaani kevätkääryleen, kuusi gyoza-nyyttiä ja seesamikanaa. Vielä nyt, kolme tuntia myöhemmin, olen jokseenkin täynnä.


Ruuan jälkeen kurvasin leffateatterille ostamaan lipun illan Shutter Islandin näytökseen. Vaikuttaa lupaavalta ainakin trailerin ja yllä olevan kuvan perusteella. Myyjäkin kehui leffaa ja halusi nähdä henkkarini ennen kuin myi minulle lipun!

Pari viikkoa sitten kävin katsomassa Wolfmanin. Benicio Del Toro ja Anthony Hopkins sopivat roolehein erittäin hyvin. Suosittelen lämpimästi. Suosittelen myös menemään mahdollisimman myöhäiseen näytökseen ja ajamaan kotiin pimeää metsätietä. Yksin.




Päädyin taas Bordersiin tappamaan aikaa ennen leffaa. Ennen kuin istahdin nurkkapöytääni teelle, kiertelin kirjakaupan puolta ja etsiskelin jotain keväistä lukemista. Luen tällä hetkelle Clive Barkerin Weaveworldia, joten tarvitsen jotain kevyttä vaihtelun vuoksi. Haru Hana! Taatusti keväistä ja kevyttä. Saan lukea shoujoa vaikka olenkin jo kohdeyleisön ulkopuolella.

Suunnittelin ehtiväni IHOPiin jälkkäripannareille ennen leffaa, mutta taidankin käydä siellä elokuvan jälkeen.


Huomenna ajattelin käydä Fredericksburgin keskustassa sijaitsevassa aluemuseossa. Virginialla on hyvin tapahtumarikas historia. Joka paikassa on jonkinlainen taistelutanner joko vallankumouksen tai sisällissodan ajoilta. Pocahontakset sun muut George Washingtonit ovat kotoisin täältä.

Unohdin kokonaan kertoa ensimmäisestä retkestäni Fredericksburgiin. Ehkä sisällytän sen seuraavaan postaukseen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska lukea juttujasi ja vielä hauskempaa jos olisi jotain herkullisia tarinoita työpäivistäsi! Sitten on muuten huolestuttavaa tuo alvariinsa herkkupöytien luona notkuminen, muista minua varoittavana esimerkkinä. Innolla odotan seuraavaa päivitystäsi ja kerrothan kun kevätkukat ilmaantuvat!
räntäsadeterveisim tupu

Paula kirjoitti...

Vapaa-ajalla ajattelen mieluiten kaikkea muuta paitsi työpäiviä. Lapset eivät ole niitä ihanimpia herran enkeleitä. Mitään ei totella ja aina tapellaan.

Syöminen täytyy lopettaa kyllä ihan alkuunsa! Hampurilaispaikkoja olen vältellyt. Syön mielummin kunnon ravintoloissa. Kotona onneksi syödään aika normiruokaa.

Anonyymi kirjoitti...

1. Parempi kuva veskasta.

2. Ja nöyyy, pinkissä pysytään! :D (tai sit se punainen...)

3. Ihastuttava kirjanmerkki <3

4. Fredericksburg+Google street view..

..ja btw, jos saisit livekuvaa täältä Tampesterista juuri nyt, ma 1.3. klo. 13.50.. No, sanotaanko että täällä ei näytä keväiseltä. Lunta (kosteaa, suuria hiutaleita) sataa vaakasuorassa ja keväästä ei ole vielä siis tietoakaan. Ihan kuin täällä ei olisi ollut lunta jo ihan tarpeeksi...